Wie zijn wij

Unieke VOICE-services op Google Home ontwikkelen voor o.a. sport- en zorgorganisaties als PSV, ‘s Heeren Loo en Koninklijke Visio, met altijd als doel welzijn en zelfredzaamheid te vergroten, daar staat FROTEU voor. Soms lukt het om een vleugje entertainment toe te voegen, dat maakt het custom made concept voor de gebruiker nog aantrekkelijker!

Google Home is een consumentenproduct en het aantal standaard services is immens en groeit dagelijks. Het platform is uitermate geschikt voor het ontwikkelen van eigen VOICE-applicaties die wij bedenken, bouwen en implementeren. 

  • Zo vermaakt De Verhalen Verteller bij ’s Heeren Loo cliënten met voorgelezen verhalen
  • Activeert Het Pratend Prikbord bij Koninklijke Visio je met echte stemmen om deel te nemen aan de dagactiviteiten
  • Ondersteunt en monitort Voice Zorg op afstand het welzijn en dagritme van je cliënten. 
  • Wanen de PSV fans thuis zich in het Philips Stadion met de PSV Google Home & Philips Hue applicatie (licht & geluid).

Services voor ouderen & mensen met beperkingen

Wij ervaren dagelijks dat ouderen en/of mensen met een beperking veel waarde hechten aan de aanwezigheid van hun Google Home. Na een eerste kennismaking zetten ze hun nieuwe maatje gevarieerd, frequent en creatief in: Even met je stem een 06 van een bloemist opvragen, muziekje opzetten, Wikipedia weetjes uitvragen of testen of Google Home je lief vindt. Het systeem is gebruiksvriendelijk en dat zorgt voor grote laagdrempeligheid en snelle behendigheid. Daarnaast is het systeem eenvoudig te installeren.

Onze nieuwste service: Voice Zorg behoeft iets meer uitleg omdat deze innovatieve service volledig inspeelt op de huidige hoge werkdruk van het zorgpersoneel. Met Voice Zorg bevraag en monitor je je cliënt volledig geautomatiseerd en op afstand: Heb je lunch gehad? Hoe voel je je? Heb je je medicijnen ingenomen? Heb je je oefeningen gedaan en hoe ging het? etc. De antwoorden op deze vragen leveren we geautomatiseerd aan en kun je gebruiken om wel/niet contact op te nemen met je client. Tevens kun je deze data gebruiken om het dossier te updaten. Voice Zorg kan een extra aanvulling zijn op het huidige contact met je cliënt (extra service) en/of helpen de werkdruk te beperken (efficiëntie).

Services voor sportorganisaties

Juichende supporters, aanmoedigings-spreekkoren en een stadion vol zingende fans! Dat is de sfeer die je als fan in de huiskamer wil beleven en dat is wat jullie als club de fan willen bieden.

In onze nieuwe 1,5 meter maatschappij is deze betrokkenheid van de fans essentieel en via onze applicatie ook nog eens eenvoudig te realiseren. Met onze “Google Home Action” kunnen fans zich opwarmen met het clublied, tijdens spannende momenten in de wedstrijd stadiongeluiden, spreekkoren en de stadionspeaker horen. En uiteraard ook de nabeschouwing van de wedstrijd beluisteren. Het voelt alsof je de wedstrijd bijna live meemaakt. 

Aanpak

Voorafgaand aan de ontwikkeling van een nieuwe applicatie duikt FROTEU in de problematiek van de toekomstige gebruikers en draagt vervolgens een aantal Voice services aan die aansluiten op de probleemstellingen. Desgewenst gaan we testen met een groep cliënten en vullen we de ontbrekende wensen van de groep gezamenlijk in. 

Creativiteit, flexibiliteit en waarde creëren dat zijn de elementen waarmee wij ieder innovatie traject aanpakken. Wil jij weten wat VOICE voor jouw cliënten en/of organisatie zou kunnen betekenen, kijk op froteu.nl of neem contact op met Jack van Dooren (+31613374918 / jack@froteu.nl).